Vi har lång erfarenhet av E-learning

CleverLearning har funnits sedan 1990-talet och har haft nuvarande inriktning sedan 2003. Genom åren har vi producerat en stor mängd utbildningar inom vitt skilda ämnesområden.

När ni anlitar CleverLearning får ni tillgång till en bred kompetens inom pedagogik och utveckling av e-learning. Hos oss finns projektledare, manusförfattare, pedagoger, illustratörer, animatörer, filmare, ljudproducenter och programmerare – alla med ett gemensamt fokus på pedagogik, kommunikation och interaktiv utbildning.

Vårt kontor finns i Stockholm. Våra kunder finns över hela landet, och användarna över hela världen.

Vi tar ansvar för hela processen

Våra uppdrag omfattar oftast att ta fram en e-learning – från början till slut. Det börjar med att vi, tillsammans med er, fördjupar vår förståelse för utbildningsbehovet. Utifrån vår gemensamma behovsanalys tar vi fram ett upplägg för utbildningen och skriver ett manus. Manuset växer fram i nära samarbete med era ämnesexperter och intressenter.

När manuset är klart producerar vi utbildningen och levererar den i SCORM-format enligt branschstandarderna för e-learning. Vi hjälper också till med tekniska lösningar för distribution och uppföljning.

Jobba hos oss

Vill du göra Sveriges bästa e-learning?
ąr du kanske manusförfattare, projektledare eller multimediaproducent med ett stort intresse för pedagogik? Kontakta oss för mer information.